top of page

Успішний виступ Франківських таеквондистів у міжнародному онлайн турнірі "Night of Champions"!!!

Оновлено: 18 січ.


У серпні 2020 року спортсмени Івано-Франківського обласного осередку Всеукраїнської асоціації спортсменів Таеквон-До І.Т.Ф. приймали участь у міжнародному оналайн турнірі з Таеквон-До "Ніч Чемпіонів".

Організатором змагань була Федерація Таеквон-До І.Т.Ф. Аргентини. Збірна Аргентини є визнаним лідером світового Таеквон-До, на останньому мундіалі вони впевнено здобули перше загальнокомандне місце.

У турнірі взяли участь представники 15 країн світу, близько 300 учасників кваліфікацією не нище синього поясу.

Змагання проходили в розділі Таеквон-До: формальні вправи - Туль.

Учасникам необхідно було зняти на відео 1 формальну вправу відповідно до рівня свого поясу.

Турнір проходив на протязі серпня щонеділі о 22:00 в прямому ефірі на "YouTube" каналі. Фінали всіх категорій відбулись 30 серпня.


Всеукраїнську асоціацію спортсменів Таеквон-До І.Т.Ф. представляли 8 спортсменів.

Софія Мовчан (12 років), Манюх Олексій (17 років) та Тарновська Юлія (18 років) нажаль зазнали поразки у перших поєдинках, проте отримали чудовий досвід.


Олексій Пасічняк та Остап Іванюк у віковій категорії 11-13 років, серед хлопців та дівчат володарів синіх та червоних поясів здобули бронзові нагороди. На шляху до півфіналу кожен переміг 2 суперників.



Олександр Микицей здобув срібло серед юніорів (14-17 років), володарів чорних поясів І дану. На шляху до фіналу здолав 3 суперників.



Софія Кліщ здубула 1 місце і Корону Таеквон-До у віковій категорії 8-10 років, серед хлопців та дівчат володарів синіх та червоних поясів. Виграла 5 поєдинків, у кожному з рахунком 5:0.



У змаганнях також взяв участь Голова Івано-Франківського обласного осередку Всеукраїнської асоціації спортсменів Таеквон-До І.Т.Ф. Андрій Данищук і здобув 1 місце і Корону Таеквон-До у одній з найпрестижніших категорій змагань, серед чоловіків (18-35 років), володарів чорних поясів ІV дану.


Незважаючи на складний час пандемії Івано-Франківські спортсмени продовжують тренуватись і демонструвати свій високий клас на престижних турнірах прославляючи Україну.

Загальнокомандний результат: 2 - золотих, 1 - срібна та 2 - бронзові нагороди.


Переглянути фінальні поєдинки можна за посиланням:


60 переглядів0 коментарів
bottom of page