top of page

Налагоджуємо співпрацю!!!



У четвер, 7 липня, у спортивному залі "Асоціації спортсменів Таеквон-До І.Т.Ф. (вул. Галицька 80 А) відокремлений підрозділ Громадської організації «Всеукраїнське об‘єднання «Асоціація спортсменів Таеквон-До І.Т.Ф» у місті Івано-Франківську, в особі керівника Данищука Сергія Юрійовича та відокремлений підрозділ Громадської організації «Всеукраїнське об‘єднання «Асоціація спортсменів Таеквон-До І.Т.Ф» в Івано-Франківській області, в особі керівника Данищука Андрія Сергійовича, підписали меморандуми про співпрацю з Громадською організацією «Івано-Франківська обласна спілка сімей загиблих, померлих та безвісти зниклих в зоні АТО», в особі керівника Чомко Степана Степановича, Всеукраїнською громадською організацією «Добровольчий Український Корпус», в особі керівника Мартинова Віталія Євгеновича та Громадською організацією «Міжнародна антинарокотична асоціація-Івано-Франківськ», в особі керівника Смоланки Василя Івановича.



Підписання меморандумів відбулось за підтримки та сприяння керівника Відділу в Івано-Франківській області Міністерства у справах ветеранів України Веркальця Володимира Федоровича та депутата Івано-Франківської обласної ради Чаплинської Наталії Любомирівни.


Для всіх присутніх було продемонстровано короткий показовий виступ з Таеквон-До, у якому взяли участь: Тренер, Манюх Олексій Юрійович, чорний пояс ІІ дан, Кліщ Софія, чорний пояс І дан та Лашта Михайло, чорний пояс І дан.



На завершення церемонії підписання Данищук Андрій Сергійович подарував усім присутнім першу україномовну книгу про корейське бойове мистецтво «Таеквон-До. Шлях до чорного поясу».



Завдяки підписанню цих меморандумів діти учасників бойових дій, війни, діти постраждалих учасників Революції гідності, учасники бойових дій та війни, бійці-добровольці та інші, що належать до визначених категорій матимуть змогу безкоштовно тренуватись у залах нашої асоціації на підставі укладених договорів про співпрацю.


Відео:




135 переглядів0 коментарів
bottom of page