top of page

Звернення Президента міжнародної федерації Таеквон-До І.Т.Ф. щодо поширення коронавірусу!

Оновлено: 30 бер. 2020 р.



2020 рік приніс нам багато несподіваних і складних проблем.

Вірус «COVID-19» вразив кожен континент, країну, місто та містечко. І.Т.Ф. - це організація, світова організація. Таеквон-До - це діяльність, якою ми займаємось, але ми, як члени федерації та інструктори пов'язані з нашими громадами вивченням бойових мистецтв, щоб пропонувати не лише фізичні навантаження, але й здоров'я та психічне благополуччя.

Засновник, генерал Чой Хонг Хі, прийшов на тлі негараздів, страху та гніту, і кинув виклик усім, розвиваючи фізичну силу, навчаючись бойовому мистецтву, що стало основою Таеквон-До, а також каліграфії, спокою, досконалості та грації.

Здатність генерала Чой поєднувати власну цілісність з бойовим мистецтвом і точність каліграфії привернула увагу багатьох людей, що додатково мотивувало його. Визнання багатьма людьми його здібностей призвело до народження Таеквон-До, що швидко супроводжувалося формуванням міжнародної федерації Таеквон-До.

Ми не знали, що ті самі фундаментальні блоки тепер будуть потрібні для ситуації, у якій ми опинилися сьогодні. Вірус «COVID-19» сам по собі викликає труднощі, страх та пригнічення у всіх наших членів федерації, їхніх родин, друзів та колег. Важливо, щоб ми всі разом боролися з цією хворобою, і це в принципі робиться, гарантуючи, що ми всі дотримуємось інструкцій організацій охорони здоров’я наших країн.

Вас як членів федерації я прошу слухати своїх інструкторів, які в свою чергу отримують поради від усіх партнерів у боротьбі з цією хворобою. На інструкторів тепер покладено обов'язок давати приклад, заспокоювати своїх учнів і за потреби вашого клубу або громад, без ризику для себе, надавати допомогу тим, хто її потребує.

Наступні кілька тижнів будуть для всіх вимогливими і складними, і я прошу Вас бути добрими, бути обережними і з нетерпінням чекати відкриття всіх Ваших шкіл, коли ми зможемо повернутися як до викладання так і до вивчення Таеквон-До.

Я знову зв’яжуся з Вами, коли наша Всесвітня організація охорони здоров’я чи наші національні служби охорони здоров’я зроблять якісь заяви, зміни чи рекомендації.

У цей час будьте уважні, терплячі та віддані.

Президент міжнародної федерації Таеквон-До

Гранд Майстер Чой Джун Хва!

70 переглядів0 коментарів
bottom of page