top of page

Вітаємо Данищука Андрія Сергійовича з успішною атестацією на чорний пояс V дан!


Вітаємо Данищука Андрія Сергійовича з успішною атестацією на чорний пояс V дан!


Іспит пройшов 30 червня 2021 року. У зв'язку з пандемією Covid-19 атестація проходила в режимі онлайн. Приймав екзамен перший віце-президент міжнародної федерації Таеквон-До, володар чорного поясу ІX дану Гранд Майстер Вольомір Лігай. Таким чином Андрій Данищук став наймолодшим володарем такого ступеня в Україні.

Данищук Андрій Сергійович є: Головою Івано-Франківського обласного осередку Всеукраїнської асоціації спортсменів Таеквон-До І.Т.Ф., багаторазовим переможцем міжнародних турнірів, 5 разовим Чемпіоном України, та дворазовим Чемпіоном Європи з Таеквон-До.

Підготував 10 призерів та чемпіонів всеукраїнських та міжнародних змагань. 1 Чемпіонку України та 2 срібних призерів Чемпіонату Європи. Міжнародний інструктор, суддя міжнародної категорії "А".

Магістр з фізичного виховання і спорту, аспірант кафедри фізичного виховання та спорту ДВНЗ Прикарпатського національного університету ім.Василя Стефаника. Є автором першої Україномовної книги про корейське бойове мистецтво "Таеквон-До. Шлях до чорного поясу ".

Щиро вітаємо з цим визначним досягненням яке є дуже важливим для становлення та розвитку нашого осередку в Івано-Франківській області!


Taekwon, sabum!🥋



Відео атестації:


80 переглядів0 коментарів
bottom of page