top of page

Відбулася онлайн-лекція на тему «Історія Таеквон-До. Від минулого до сьогодення»!



11 лютого, в режимі онлайн, відбулася лекція на тему «Історія Таеквон-До. Від минулого до сьогодення» для членів ГО «Всеукраїнське обʼєднання «Асоціація спортсменів Таеквон-До І.Т.Ф.


У заході прийняли участь близько 80 учасників з Івано-Франківська та Дніпра. До участі у лекції приєднались також спортсмени, які перебувають за межами України.

З вітальними словами до учасників звернувся Президент ВАСТ І.Т.Ф., міжнародний інструктор, суддя міжнародної категорії "А", чорний пояс V дан - Моргошія Онісе Лотіаєвич.


Ведучий лекції: Андрій ДАНИЩУК, керівник ВПГС «Спортивний комітет України» в Івано-Франківській області, керівник ВПГО «Всеукраїнське об’єднання «Асоціація спортсменів Таеквон-До І.Т.Ф.» в Івано-Франківській області, радник міського голови Івано-Франківська з питань фізичної культури і спорту, викладач кафедри спортивно-педагогічних дисциплін факультету фізичного виховання і спорту Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, доктор філософії за спеціальністю 017 Фізична культура і спорт, міжнародний інструктор, суддя міжнародної категорії «А», чорний пояс V дан з Таеквон-До І.Т.Ф..


Лекція була дуже змістовна та насичена. Захід пройшов інформативно, цікаво, ефективно у дружній та позитивній атмосфері.


"Ми вперше проводимо такий захід. Висловлюю вдячність Андрію Данищуку за ініціативу. У цей нелегкий час важливо продовжувати вдосконалювати свої знання та вміння в Таеквон-До"- підсумував Президент ВАСТ І.Т.Ф. - Онісе Лотіаєвич Моргошія.


Попереду суддівський семінар та перші змагання у 2024 році, які відбудуться вже 16 березня.


Дякуємо усім хто долучився до цієї події! ПЕРЕМОГИ та МИРУ нам усім! Слава Україні!

60 переглядів0 коментарів
bottom of page