top of page

Вдалий виступ на віртуальному Європейському Чемпіонаті!!!



20 грудня відбулась заключна спортивна подія 2020 року - Віртуальний Європейський Чемпіонат з Таеквон-До І.Т.Ф.

Організатором змагань була міжнародна федерація Таеквон-До. У змаганнях взяли участь близько 400 учасників з 14 країн Європи. Змагання проводились у розділі Таеквон-До формальні вправи - Туль і проходили в режимі онлайн на платформі ITFPlaylive. Україну представляли 29 спортсменів Всеукраїнської асоціації Таеквон-До І.Т.Ф. з Києва, Дніпра та Івано-Франківська.

Івано-Франківський обласний осередок всеукраїнської асоціації спортсменів Таеквон-До І.Т.Ф. на даному турнірі представляли 8 спортсменів.

Слід відзначити що на турнірі була висока конкуренція, у деяких категоріях було від 35 до 45 учасників.


4 наших спортсменів зазнали поразок і не змогли дістатись до призових місць:

Гавариляк Анастасія (категорія до 9 років, тренер Данищук Сергій Юрійович) зазнала поразки у першому поєдинку.

Василевич Єва (категорія до 9 років, тренер Качкан Володимир Мирославович) зазнала мінімальної поразки у другому поєдинку, за крок до бронзової медалі.

Пасічняк Олексій (категорія 10-12 років, тренери Данищук Сергій Юрійович, Данищук Андрій Сергійович) зазнав поразки у першому поєдинку.

Манюх Олексій (категорія 14-17 років, тренери Данищук Сергій Юрійович, Данищук Андрій Сергійович) зазнав поразки у другому поєдинку, за крок до бронзової медалі.


Переможцями та призерами Чемпіонату стали:

3 місце - Мовчан Софія (категорія 12-13 років, серед дівчат володарів синіх та червоних поясів, тренери Данищук Сергій Юрійович, Данищук Андрій Сергійович). З мінімальним рахунком 2:1 поступилась спортсменці з Польщі у поєдинку за вихід у фінал.



2 місце - Кліщ Софія (категорія 10-11 років, серед дівчат володарів синіх та червоних поясів, тренер Данищук Андрій Сергійович).

У фіналі з мінімальним рахунком 2:1 поступилась спортсменці з України (м. Київ).



2 місце - Микицей Олександр (категорія 14-17 років, серед юніорів володарів чорних поясів І дан, тренери Данищук Сергій Юрійович, Данищук Андрій Сергійович).



Також у змаганнях взяв участь Голова Івано-Франківського обласного осередку Всеукраїнської асоціації спортсменів Таеквон-До І.Т.Ф. Данищук Андрій Сергійович та зайняв 1 місце (категорія 18-35 років, серед чоловіків володарів чорних поясів IV дану).




Вітаємо всіх призерів та учасників Чемпіонату та бажаємо нових успіхів у прийдешньому році!

215 переглядів0 коментарів
bottom of page