top of page

В яку секцію віддати дитину? Які переваги Таеквон-До?



Зовсім скоро розпочнеться новий навчальний рік, а разом з ним почнуть роботу різномамінітні секції та гуртки. Батьки часто задають питання, куди віддати дитину?

Наша відповідь одназначна - на Таеквон-До!


В чому ж переваги Таеквон-До?


  1. Всесторонній розвиток фізичних якостей. В процесі занять Таеквон-До гармонійно розвиваються фізичні якості, такі як: сила, швидкість, спритність, витривалість, гнучкість.

  2. Здоров'я. Заняття Таеквон-До націлені на формування здорового способу життя та зміцнення здоров'я. Прикладом цього є те, що Таеквон-До можуть займатись як діти так і люди старшого віку.

  3. Самооборона. Ефективність Таеквон-До в випадках самооборони доведена неодноразово! Попри це, учень вчиться зберігати здоровий дух в складних життєвих ситуаціях. Вміє захистити себе і своїх близьких фізично і психологічно.

  4. Професія. Дійшовши до чорного поясу, учень здобуває додаткову професію. У всіх куточках світу він може набирати групу для занять, гідно заробляти, розвиватись індивідуально, підвищуючи кваліфікацію.

  5. Науковість. Таеквон-До завжди націлене на оперативне впровадження сучасних розробок в області фізичної культури і спорту.

  6. Відкритість. Цей спорт є доступний всім верствам населення, для занять не потребує значних фінансових затрат.

  7. Масштабність. З кожним роком Таеквон-До І.Т.Ф. стає все більш популярним видом спорту в світі.

  8. Психологічний ефект. Заняття Таеквон-До формують сильну, стабільну, витривалу, дисципліновану та стресостійку особистість.

208 переглядів0 коментарів
bottom of page