top of page
Фото автораTaekwon-do I.T.F.

Візит президента Федерації кікбоксингу України ВАКО!

Оновлено: 18 січ.

6 січня, в рамках другого дня робочого візиту президент Федерації кікбоксингу України ВАКО Павленко Ольга Анатоліївна, віце-президент та голова дисциплінарного комітету Федерації кікбоксингу України ВАКО Руденко Сергій Анатолійович, керівник відділення НОК України в Івано-Франківській області, перший віце-президент Федерації боксу Івано-Франківської області Карабін Мирослав Євгенович, керівник ВПГС «Спортивний комітет України» в Івано-Франківській області, радник міського голови Івано-Франківська з питань фізичної культури і спорту Данищук Андрій Сергійович та керівник ВПВГО «Федерація кікбоксингу України ВАКО» в місті Івано-Франківську Данищук Сергій Юрійович відвідали Івано-Франківську ОДЮСШ, манеж ВСП «Івано-Франківського фахового коледжу фізичного виховання НУФВСУ», зал боксу Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу та спортивний зал Таеквон-До І.Т.Ф. та кікбоксингу ВАКО.


В ході зустрічі було обговорено ряд питань щодо проведення заходів з кікбоксингу WAKO в Івано-Франківську та боксу в Івано-Франківській області.


Щиро дякуємо за візит Павленко Ользі Анатоліївні та Руденку Сергію Анатолійовичу. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!


42 перегляди0 коментарів

Comments


bottom of page