top of page

Відбувся суддівський семінар з Таеквон-До!!!

5 лютого, в режимі онлайн, відбувся суддівський семінар Івано-Франківського обласного осередку всеукраїнської асоціації спортсменів Таеквон-До І.Т.Ф.

У семінарі прийняли участь близько 40 учасників з Івано-Франківська та Дніпра. До участі у семінарі приєднались також судді та спортсмени, які перебувають за межами України.

З вітальними словами до учасників звернулись: Президент ВАСТ І.Т.Ф., міжнародний інструктор, суддя міжнародної категорії "А", чорний пояс V дан - Моргошія Онісе Лотіаєвич та Віце-президент ВАСТ І.Т.Ф., міжнародний інструктор, суддя міжнародної категорії "А", чорний пояс IV дан - Шумов Артем Олегович.


Семінар проводив голова Івано-Франківського обласного осередку ВАСТ І.Т.Ф., міжнародний інструктор, суддя міжнародної категорії "А", чорний пояс V дан - Данищук Андрій Сергійович.


Програма семінару була дуже насичена. Семінар пройшов інформативно, цікаво, змістовно, ефективно у дружній та позитивній атмосфері.

"У цей нелегкий час важливо продовжувати вдосконалюувати свої знання та вміння в Таеквон-До"-підсумував Президент ВАСТ І.Т.Ф. - Онісе Моргошія.

Попереду очний суддівський семінар та перші змагання у 2023 році, які відбудуться в квітні.

Дякуємо усім хто долучився до цієї події! ПЕРЕМОГИ та МИРУ нам усім! Слава Україні!


115 переглядів0 коментарів
bottom of page