top of page

Відбувся літній табір Таеквон-До у Ворохті!!!



З 7 по 17 серпня 2021 року в смт. Ворохта на спортивній базі "Авангард" Івано-Франківським обласним осередком всеукраїнської асоціації спортсменів Таеквон-До І.Т.Ф. було організовано літній тренувально-оздоровчий табір, який проходив в рамках підготовки до майбутніх міжнародних турнірів та чемпіонату світу з Таеквон-До, що пройде в Амстердамі (Нідерланди) у 2022 році.


Цьогоріч у таборі взяли участь 50 спортсменів з Івано-Франківська та Дніпра.

Двічі на день відбувались тренування, які проводили кращі інструктори Всеукраїнської асоціації спортсменів Таеквон-До.


Ранкові тренування у розділах формальні вправи (туль) та спец-техніка (тук-джі) проводили:

Президент Всеукраїнської асоціації спортсменів Таеквон-До І.Т.Ф, Моргошія Онісе Лотіаєвич, чорний пояс V дан та Голова Івано-Франківського обласного осередку ВАСТ, дворазовий чемпіон Європи, Данищук Андрій Сергійович, чорний пояс V дан.



Вечірні тренування у розділі спаринг (мацогі) проводили:

Віце-президент ВАСТ, Шумов Артем Олегович, чорний пояс ІV дан та Голова Івано-Франківського міського осередку ВАСТ, Данищук Сергій Юрійович, чорний пояс ІV дан.



По завершенні літнього тренувально-оздоровчого табору спортсмен Івано-Франківського обласного осередку ВАСТ Павло Стефаненко успішно атестувався на червоний пояс.



Кожен спортсмен отримав багато позитивних, незабутніх емоцій, нові знання та безцінний досвід, який допоможе краще підготуватися до нового змагального сезону.

До зустрічі наступного літа!






Останній 24-й туль в Таеквон-До, Tong-il:



123 перегляди0 коментарів
bottom of page